It’s Official: The 2019 Standard Deduction Is Getting Even Large
Terkini

“Kalau Kata Nak Dia Menggunakan Saya…” – Ismail Izzani

Wah! Sejak Ismail Izzani ada girlfriend yang bernama Shalma Eliana, happy je sis tengok diorang berdua. Kalau korang nak tahu, Shalma pun adalah seorang penyanyi tau.

Menurut Astro Gempak, Ismail berkata dia sudah mengenali Shalma sejak dari tingkatan dua lagi. So tak mungkin lah Shalma nak menggunakan dia sebab Shalma adalah seorang yang ikhlas dan juga ‘sweet girl’.

Kalau kata nak dia menggunakan saya, itu perkara pertama saya fikir dulu. Tapi saya sudah mengenalinya sejak dari tingkatan dua. Saya yakin dia bukan sebegitu. Apabila kami sudah mula berkawan dan kenal betul-betul, dia seorang yang ikhlas. Dia juga ‘sweet girl’. Dia baru boleh berjalan selepas dua bulan bergerak dengan menggunakan tongkat ataupun kerusi roda. Dah macam anak kecil baru nak belajar jalan saya tengok. Saya tumpang gembira tengok keadaan dia sekarang. Selama ini kesian dia banyak habiskan masa di rumah, ada masa lapang saya akan bawa dia keluar jalan-jalan

Sumber: Astro Gempak

+ Baca respon pembaca Oh! Media


Oh Youtube

Related posts
Terkini

Remaja Hidap Penyakit Sampai Mata Juling & Berjalan Macam Ketam, Terpaksa Masuk Hospital Sampai 20 Kali

Terkini

ADUN & 3,144 Ahli Parti Keadilan Rakyat Libaran Umum Keluar Parti

Terkini

Tiga Tertuduh Nafi Bergilir-gilir Cederakan Mangsa

Terkini

“Doktor Jahit Balik Gusi,” – Habit Suka Gigit Kereta Kawalan Jauh, Anak Fad Bocey Masuk Wad Bedah

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *