It’s Official: The 2019 Standard Deduction Is Getting Even Large
Terkini

Plan Rai Hari Jadi Terbantut, Kampung Achey Dilanda Banjir, Tetap Reda, “Last2 Birthday Kemana, Gathering Kemana.”

Perancangan meraikan hari lahir dan berkumpul bersama keluarga terbantut apabila kampung halaman Achey di Labis, Segamat, Johor difahamkan turut dilanda banjir.

Bagaimanapun, pelawak itu tetap gembira kerana sekurang-kurangnya dapat rasai pengalaman banjir bersama keluarga dan sanak saudara.

Malah, mereka turut menaiki kereta pacuan empat roda merentasi banjir.

“Kononnya nak berkumpul semua adik beradik .. sambut birthday n ber gathering bersama… semua balik cun2… last2 birthday kemana, gathering kemana.

“Semua kelam kabut melayan banjir… pasal first time cucu2 hamzah ni dapat tgk banjir kat kg atuk dia.

“Apa pun menghiburkan kan keluarga lebih puas terasa …kerana mereka kenal apa niat dan tujuan kita hiburkan mereka,” tulisnya.

Menerusi ruangan komen pula, rata-rata terhibur dengan reaksi mereka yang pasrah menghadapi banjir.

Terdahulu, Achey dan Nor Hasanah mendirikan rumah tangga sejak lapan tahun lalu dan mengambil Tiara Zinnirah sebagai anak angkat pada Mei 2018.

Foto : Instagram Achey

Related posts
Terkini

Hasil Ujian Klinikal Penawar Covid-19 Diketahui Tiga Minggu Lagi: WHO

Terkini

Ainul Ikut Walid Pergi Kedai Dan 'Tolong' Tengok Pelanggan, Buah Hati Ramai Semakin Comel

Terkini

Terpulang Kepada Saya Bila Nak Letak Jawatan

Terkini

Kes Disahkan Terkini Seorang Pelajar, Pekerja DBS Dibenarkan Pulang

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *